Spar penge og styrk din bæredygtighed

Med et XOLTA-batteri tilknyttet dit Solartag kan du lagre din egenproducerede strøm, så du sparer penge på elregningen og øger din uafhængighed af elnettet. Du styrker især din udnyttelsesgrad af den producerede, gratis strøm og formindsker derved også dit CO2 aftryk.

Et Solartag på 50 m2 kan producere op til 7.500 kW pr. år. Det giver derfor god mening at lagre sin produktion mest muligt.

Pakkepris inkl. moms, montering, tilslutning & tilmelding:

5 kW  53.000,-

10 kW 74.000,-

Betal mindre for din energi og bliv mindre afhængig af elnettet

XOLTA leverer dansk designede batterier til Solartag

I Solartag er vi stolte af at forhandle danskproducerede XOLTA-batterier – et højkvalitetsprodukt, der sikrer, at du får udnyttet hver eneste kWh, som du producerer, optimalt. Dette øger uafhængigheden af el-nettet, reducerer CO2 og i den medfølgende web-app har du et 24/7 overblik over, hvad dit Solartag producerer og hvad husstanden forbruger. XOLTA-batteriet er online og indtænker vejrudsigten, forskelle i tariffer og din husstands forbrugsalgoritme.

Hvis du allerede har en solcelleinstallation, forhandler vi naturligvis også XOLTA-batterier separat.

Fremtidssikrede og brugssikre batterier

Med et XOLTA batteri tilknyttet dit Solartag, får du mere end blot en mulighed for at lagre din overskudsproduktion. Du kan nemlig også udnytte de varierende el-tariffer på bestemte tidspunkter i løbet af et døgn. XOLTA batterier er nemlig designet til at kunne gemme – og bruge – strømmen, når det betaler sig bedst for dig.

XOLTA-batteriet er online og anvender i real-time vejrudsigter til at forudse ejendommens behov for el i forhold til tagets produktion. Hvis XOLTA-batteriet kan forudse, at der dagen efter, grundet tæt skydække, kun kan produceres 70% af batteriets kapacitet, så køber XOLTA-batteriet selv de resterende 30% hjem, når el-tariffen (typisk om natten) er lavest. Derved får husstanden en balancepartner, der arbejder 24/7 for at optimere husstandens elforbrug i kr.

XOLTA solcellebatterier kan placeres udendørs. Battericeller af typen LFP er monteret i den galvaniserede stål-inderkasse. LFP er en af de absolut sikreste celletyper på markedet. De styres af et Battery Management System (BMS) fra Lithium Balance, der er blandt verdens førende leverandører indenfor funktionel sikkerhed i batterisystemer. Dette er alt sammen med til at sikre et batteri af en meget høj kvalitet.

Det er vigtigt, at du sikrer, at ejendommen enten har eller får en summations-måler. En summations-måler er en moderne elmåler og den sikrer korrekte data i XOLTA app’en og optimerer din el-produktion på alle faser i ejendommen. Du kan nemt få oplyst din målertype hos dit netselskab (fx. Radius, Cerius, SEAS-NVE) og, om nødvendigt, bestille en ny måler gennem din lokale el-installatør.

Dansk design og personlig app

XOLTA solcellebatterier er i modsætning til de fleste batterier på markedet et alt-i-ét batteri. Med indbygget batteri inverter leveres alle batteriets enheder i én samlet boks. Solcellebatteriet er ydermere designet med tanke for, at det kan hænge et sted, hvor det ses dagligt. Med muligheden for at vælge mellem to farver til batteriets ramme og frontplade, kan man få netop det batteriudseende, der passer bedst.

Med XOLTA appen får du et samlet overblik over, hvor meget strøm, dine solceller producerer samt hvor stor din egenproduktion er ud af dit samlede strømforbrug. Du kan også se præcis hvormeget du sparer, -både i kroner og CO2.

Danmarks bedste pris

Solartag sælger flest 5 & 10 kWh XOLTA-batterier i Danmark og har stor erfaring på området. Derfor har vi også den bedste pris. Vores pris er inklusiv moms, montering, tilslutning og tilmelding af XOLTA godkendt aut. el-installatør.

Tillæg på kr. 1.250 inkl. moms for fragt til Fyn/Jylland. Individuelt tillæg for ikke-brofaste øer.

5 kWh XOLTA 49.995,- inkl. moms

10 kWh XOLTA 68.250,- inkl. moms

Kan batterier tjekke vejrudsigten?

Hør, hvor intelligente XOLTA batterierne er og hvordan de kan spare dig penge, ved oplade fra elnettet når prisen er lavest.

Er du allerede ejer af et XOLTA-batteri?

Se her, hvordan du nemt sætter dit batteri i gang med at købe strømmen, når den er billigst.

Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.

Få dit eget Solartag

Vi ønsker, at alle har mulighed for at få et Solartag, og derfor er vi konkurrence-dygtig på både pris og montering af Solartag.

Vores Solartag adskiller sig væsentligt fra konventionelle tagtyper. Bemærk, at et Solartag – ulig andre typer tag såsom tegl, skifer, pap mv. – skaber værdi fra det øjeblik det er lagt, fremfor at tabe værdi over en årrække, indtil det skal skiftes igen. Et Solartag tjener sig med andre ord ind og man kan let beregne en positiv rente af sin Solartags investering: Solartagets meromkostning/husstandens årlige el-besparelse i forhold til konventionelt tag (dette er dog en simpel beregning, der ikke tager højde for diskontering og forrentning).

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan du også kan få en aktiv, bæredygtig og fremtidssikret tagløsning.