Spar penge og styrk din bæredygtighed

Med et batteri tilknyttet dit Solartag kan du lagre din egenproducerede strøm, så du sparer penge på elregningen og øger din uafhængighed af elnettet. Du styrker samtidig din styrker din bæredygtighed ved at formindske dit CO2 aftryk.

Betal mindre for din energi og bliv mindre afhængig af elnettet

Betal mindre for din energi og bliv mindre afhængig af elnettet

XOLTA leverer dansk designede batterier til Solartag

I Solartag er vi stolte af at forhandle danskproducerede XOLTA-batterier, et højkvalitetsprodukt der sikrer, at du får udnyttet hver eneste kWh, som du producerer optimalt. Dette øger uafhængigheden af el-nettet, reducerer CO2 og i den medfølgende web-app har du et 24/7 overblik over, hvad dit Solartag producerer og hvad husstanden forbruger. XOLTA-batteriet er online og indtænker vejrudsigt, forskelle i tariffer og din husstands forbrugsalgoritme.

Fra venstre
Adm. direktør Jens Romundstad og salgsdirektør Thomas Pedersen fra Solartag. Business Development director Bendt Iversen fra XOLTA.

Fremtidssikrede og brugssikre batterier

Med et XOLTA batteri tilknyttet dit Solartag, kan du udnytte de stigende og mere varierende el-tariffer på bestemte tidspunkter i løbet af et døgn. XOLTA batterier er nemlig designet til i nærmeste fremtid at kunne gemme – og bruge – strømmen, når det betaler sig bedst for dig.

XOLTA solcellebatterier kan placeres udendørs. Battericeller af typen LFP er monteret i den galvaniserede stål-inderkasse. LFP er en af de absolut sikreste celletyper på markedet. De styres af et Battery Management System (BMS) fra Lithium Balance, der er blandt verdens førende leverandører indenfor funktionel sikkerhed i batterisystemer. Dette er alt sammen med til at sikre et batteri af en meget høj kvalitet.

Dansk design og personlig app

XOLTA solcellebatterier er i modsætning til de fleste batterier på markedet et alt-i-ét batteri. Med indbygget batteri inverter leveres alle batteriets enheder i én samlet boks. Solcellebatteriet er ydermere designet med tanke for, at det kan hænge et sted, hvor det ses dagligt. Med muligheden for at vælge mellem to farver til batteriets ramme og frontplade, kan man få netop det batteriudseende, der passer bedst.

Med XOLTA appen får du et samlet overblik over, hvor meget strøm, dine solceller producerer samt hvor stor din egenproduktion er ud af dit samlede strømforbrug. Du kan også se, præcis hvor meget du sparer både i kroner og ører samt CO2.

Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.
Product sheet
Order now

Få dit eget Solartag

Vi ønsker at alle har mulighed for at få et Solartag, og derfor er vi konkurrence dygtige på både pris og montering af Solartag.

Vi laver både store og små projekter, og stræber efter at være de bedste på markedet, med gennemskuelige produkt pakker til overskuelige priser.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan du også kan få en aktiv og fremtidssikret tagløsning.

Kontakt os
Beregn pris