AJ Byg

Solartag Partner

”Nu lægger vi stort set udelukkende Solartag

Jeg blev udlært i ’04 og har arbejdet med stort set alt man kan indenfor tømrerfaget. Jeg stiftede bekendtskab med Solartag gennem en samarbejdspartner i 2020 og var med til at lægge mit første Solartag i Hvidovre.

Det blev startskuddet og siden har mine folk og jeg lagt over 30 Solartag. Mit firma er vokset, så jeg nu har to stærke hold, der udelukkende lægger Solartag. Faktisk har vi ikke tid til noget andet og vi er altid booket over ½ år frem i tiden, -kun Solartag.

Jeg må erkende, at jeg er imponeret over Solartag-konceptet. Det er virkelig et stærkt tag. Og flot, selvfølgelig. Og det er både nemt og hurtigt at lægge, med det patenterede og skrueløse beslagssystem. Ledningerne forbindes let, sikkert og hurtigt og man kan gå og kravle på pladerne, selv om de er lavet af hærdet glas.

Samarbejdet med folkene i Solartag er virkelig godt. De er meget engagerede og selv om jeg er selvstændig entreprenør, så føler man sig som en del af Solartag. Jeg er virkelig glad for at lægge Solartag og kan fokusere meget mere på det der skaber værdi i min arbejdstid, da Solartag rådgiver kunden og ejer dialogen med bygherre frem til den fælles opmåling, hvor jeg efter accept tager over med selve byggeriet.

Et fantastisk produkt og super samarbejde. Intet mindre.

Mvh
Allan Jørgensen

AJ Byg

AJ Byg
Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.

Få dit eget Solartag

Vi ønsker, at alle har mulighed for at få et Solartag, og derfor er vi konkurrence-dygtig på både pris og montering af Solartag.

Vores Solartag adskiller sig væsentligt fra konventionelle tagtyper. Bemærk, at et Solartag – ulig andre typer tag såsom tegl, skifer, pap mv. – skaber værdi fra det øjeblik det er lagt, fremfor at tabe værdi over en årrække, indtil det skal skiftes igen. Et Solartag tjener sig med andre ord ind og man kan let beregne en positiv rente af sin Solartags investering: Solartagets meromkostning/husstandens årlige el-besparelse i forhold til konventionelt tag (dette er dog en simpel beregning, der ikke tager højde for diskontering og forrentning).

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan du også kan få en aktiv, bæredygtig og fremtidssikret tagløsning.