Innovativt dansk firma med dansk kvalitet

Solartag er en dansk virksomhed, der leverer egenproducerede aktive tagløsninger med integrerede usynlige solceller.

Vi er med fra start til slut. Vi gennemgår mulighederne for netop jeres projekt, vi sikrer korrekte opmålinger og sidst men ikke mindst tilslutningen, så I nu kan producere jeres egen bæredygtige strøm.

Vi har stærke partnerskaber med tømrere og elektrikere, der er specialister i arbejdet med Solartag.

Vi samarbejder også med jeres egne håndværkere og vejleder dem eller jer selv ved selvbyg, i hvordan tagplader mv. monteres.

Vi ønsker kun at levere den bedste kvalitet fra start til slut

Alle skal have mulighed for at producere bæredygtig strøm, der hvor den forbruges.

Vores vision

At levere aktive tagløsninger til konkurrencedygtige priser til gavn for kunder, miljø og økonomi. Parcel så vel som prestigeprojekt.

Solartag Kunder
Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.

Få dit eget Solartag

Vi ønsker, at alle har mulighed for at få et Solartag, og derfor er vi konkurrencedygtige på både pris og montering af Solartag.

Vores Solartag adskiller sig væsentligt fra alle andre tagtyper. Bemærk at et Solartag, ulig alle andre typer tag såsom tegl, skifer, pap mv. skaber værdi fra det øjeblik det er lagt, fremfor at tabe værdi over en årrække, indtil det skal skiftes igen. Et Solartag tjener sig med andre ord ind og man kan let beregne en positiv rente af sin Solartags investering: Husstandens årlige elbesparelse / Solartagets mer-omkostning i f t konventionelt tag x 100%

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan du også kan få en aktiv, bæredygtig og fremtidssikret tagløsning.

Kontakt os