Solartag ApS er stiftet af tømrermester og opfinder Thomas Pedersen. Thomas var optaget af at skabe et stærkt og mere bæredygtigt tagmateriale i respekt for danske byggetraditioner. Resultatet blev Solartag, der også rummer en patenteret beslags løsning, der sikrer hurtig, sikker og ikke mindst skrueløs montage. Solartag sælger også standard solcelleanlæg gennem solcelleanlæg.dk, så selskabet tilbyder både en integreret og en tagmonteret solcelleløsning.

Selskabet startede i små rammer i St. Heddinge, men voksede hastigt. I starten af 2021 indtrådte Jens Romundstad, der tidligere har været bl.a. Salgsdirektør i fakta a/s og HR Direktør i CoopDanmark a/s i den daværende bestyrelse. Jens tiltrådte som Administrerende Direktør i sensommeren 2021 og købte sig endvidere ind i Solartag, så selskabet, der nu havde domicil i Ishøj, var ejet af Thomas og Jens.

I starten af 2022 udskilte Solartag sin montageafdeling, således at Solartag i dag udelukkende bruger selvstændige, eksterne entreprenører i stærke partnerskaber til montageopgaverne, både Solartag og solcelleanlæg. Solartag fokuserer derfor i dag primært på salg og rådgivning, som leverandør af stærke solcelleløsninger, gennem en stærk organisation.

I december 2022 indgik Solartag aftale med Impagt a/s, som er ejet i fællesskab af Danmarks største energiselskab Andel og Sparekassen Sjælland Fyn, om medejerskab. Aftalen har sikret stærke synergier og en markant kapitaludvidelse, der skal ruste Solartag til fortsat ekspansion, – også i udlandet.

Innovativt dansk firma med dansk kvalitet

Solartag er en dansk virksomhed, der leverer egenproducerede aktive tagløsninger med integrerede usynlige solceller.

Vi er med fra start til slut. Vi gennemgår mulighederne for netop jeres projekt, vi sikrer korrekte opmålinger og sidst men ikke mindst tilslutningen, så I nu kan producere jeres egen bæredygtige strøm.

Vi har stærke partnerskaber med tømrere og elektrikere, der er specialister i arbejdet med Solartag.

Vi samarbejder også med jeres egne håndværkere og vejleder dem eller jer selv ved selvbyg, i hvordan tagplader mv. monteres.

Alle skal have mulighed for at producere bæredygtig strøm dér, hvor den forbruges.

Vores vision

At levere aktive tagløsninger til konkurrencedygtige priser til gavn for kunder, miljø og økonomi. Parcel så vel som prestigeprojekt.

Solartag Kunder
Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.

Få dit eget Solartag

Vi ønsker, at alle har mulighed for at få et Solartag, og derfor er vi konkurrencedygtige på både pris og montering af Solartag.

Vores Solartag adskiller sig væsentligt fra alle andre tagtyper. Bemærk at et Solartag – ulig alle andre typer tag såsom tegl, skifer, pap mv. – skaber værdi fra det øjeblik det er lagt, fremfor at tabe værdi over en årrække, indtil det skal skiftes igen. Et Solartag tjener sig med andre ord ind og man kan let beregne en positiv rente af sin Solartags investering: Husstandens årlige el-besparelse / Solartagets mer-omkostning i f t konventionelt tag x 100%

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan du også kan få en aktiv, bæredygtig og fremtidssikret tagløsning.

Årsrapport 2022

Find vores seneste årsrapport her.

For tidligere årsrapporter, se Virk.dk – Det centrale virksomhedsregister CVR.