Vi glæder os til at høre fra dig

Du er meget velkommen til at kontakte os for information omkring Solartag. Ved at udfylde kontaktformularen får vi den nødvendige information til at kunne rådgive dig om både tagløsning og størrelsen af solcelle-produktionen. Vi er gode til at rådgive over telefonen med hjælpe af satellitfotos og kan på denne måde, i dialog med dig, sikre dig et indikativt tilbud på dit Solartag. Vi tager altid udgangspunkt i din ejendoms specifikke behov.

Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud til dig, og du har også mulighed for at besøge vores showroom efter aftale, hvor du kan få en samtale med en af vores kundekonsulenter.

Vores kunder er både private boliger, boligforeninger og erhverv.

Vi samarbejder med en lang række danske dygtige entreprenører, så vi kan både tilbyde totalentreprise, underentreprise eller blot levere materialer til dit projekt + hjælpe med montagemanual og hjælp til selvlæggeren.

Selvlæggeren: I Kan tilkøbe en vejledningsdag hvor vi kommer med på jeres projekt, den dag Solartag tagpladerne skal monteres, dette giver en sikkerhed og hurtig forståelse af den videre montage.

Bemærk:
Solartag er lagerførende i alle komponenter. Det vil sige, at du ikke behøver at vente på at få materialerne til dit nye Solartag.

Dit projekt
Projekt type
Hvornår er projektet estimeret til at starte?

Når du indsender denne formular vil du blive oprettet i vores kundedatabase. Læs vores persondatapolitik her.

Mikkel Karlsson

Driftsdirektør/ COO

Lotte Bentzen

Kunde/Supportchef

Anders Fog Vogelius

Entrepriseleder/Head of Enterprise

Entrepriseleder/Head of Enterprise Anders Fog Vogelius

Telefon: +45 41441100
Mail: afv@solartag.eu

Jakob Madsen

Key Account Manager

Telefon: +45 41221100
Mail: jkm@solartag.eu

Jesper Venge Carstensen

Salgs- og Projektmedarbejder

Telefon: +45 20707316
Mail: jvc@solartag.eu

Lisa Thomsen

Marketingkoordinator

Telefon: +45 23296248
Mail: lt@solartag.eu

Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.