Taget der betaler sig selv

Vidste du, at der er over 300 Solartage i Danmark?

Vi ønsker at alle har mulighed for at få et Solartag, og derfor er vi konkurrencedygtige på både pris og montering af Solartag.

Vi laver både små og store projekter, fra parcelhuse til lejlighedskomplekser og fra sommerhuse til virksomhedsdomiciler.

Fælles for alle vores kunder er det smukke, matte Solartag, der sikrer gratis, CO2-neutral strøm år efter år.

Et Solartag, -modsat alle andre typer tage, betaler sig selv hjem i besparelse på strømforbrug, både i parcelhuset og i større ejendomme.

Prisen på et Solartag varierer efter areal, kompleksitet, antal Watt og om det er med eller uden montage. Vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os for en præcis beregning af dit projekt og rådgivning om samme. Nedenfor er vist eksempler på projekter vi har udført.

Villa, Gentofte København

Parcelhus, 214 m2 tag

Et paracelhus opført i 1970, med de rene linjer i højsædet. Huset ligger i et tæt bebygget område, med kort afstand til naboerne. Solartag bidrager positivt både bæredygtighedsmæssigt, til husets æstetiske udtryk og husstandsøkonomi.

Solartag kommer her særligt til sin ret, hvor det moderne udtryk ligger i perfekt samspil med nybyggeri og nutidens byggenormer og helheden bliver et resultat af højeste klasse.

Entreprisen er udført med montage af Solartag på eksisterende tag.

  • 214 m2 Solartag

  • Samlet effekt 12 kW

  • Solartag monteret på eksisterende tag

Villa, Tisvilde

Enfamiliehus, 189 m2 tag

Et klassisk enfamiliehus, med et tag bestående af seks flader som stod overfor en komplet renovering.

En familie med børn, for hvem bæredygtighed har stor betydning og som med den forestående udskiftning af deres tag, faldt for Solartags løsning og dets egenskaber, som både et holdbart og æstetisk tag, samt med sin silkebløde , matte overflade både viser hensyn til omgivelserne og giver et eksklusivt udtryk.

Entreprisen er udført med afmontering af eksisterende tag ned til spær og etablering af nyt isoleret undertag og montage af Solartag.

  • 189 m2 Solartag
  • Samlet effekt 10 kW
  • Komplet tagskifte

Hækkevej, Hørsholm

Boligforening, 1300 m2 tag

Udført som totalentreprise, med udskiftning af eksisterende tag og fuld montage med undertag og Solartag

Denne entreprise omhandler en udskiftning af et tag på en boligforening, som ikke længere kunne modstå tidens tand. Boligforeningen ønskede et holdbart tag, der både kunne bidrage til den grønne omstilling og være vedligeholdelsesfrit. Det eksisterende tag blev afmonteret ned til spær, hvorefter Solartags dygtige håndværkere byggede taget op igen, med isolering og undertag, og forberedte det til den afsluttende montage af Solartag. Et-års gennemgangen foretaget uden anmærkninger og alle boligforeningens lejligheder har grøn strøm fra Solartaget.

  • 1300 m2 Solartag
  • Samlet effekt 70 kW

  • Totalentreprise
Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.

Få dit eget Solartag

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at få beregnet en pris på et Solartag til din ejendom.

Kontakt os gerne for en snak om hvordan du også kan få en aktiv og fremtidssikret tagløsning, som tager udgangspunkt i din husstands behov.