Taget der betaler sig selv

Vi ønsker at alle har mulighed for at få et Solartag, og derfor er vi konkurrencedygtige på både pris og montering af Solartag.

Vi laver både små og store projekter, og stræber efter at være de bedste på markedet, med gennemskuelige produktpakker til konkurrencedygtige priser.

Et Solartag betaler sig selv hjem i besparelse på strømforbrug, både i parcelhuset og i større ejendomme.

Prisen på et Solartag varierer efter areal, og om det er med eller uden montage mv. Vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os for en mere præcis beregning af dit projekt. Nedenfor er vist eksempler på projekter vi har udført, for at give en ide om priserne for et Solartag.

Kontakt os for tilbud

Rækkehus, Skævinge

Selvlægger, 148 m2 tag

Et rækkehus i tæt bebygget område, hvor kunden selv monterede Solartag T-ROOF på undertag og lægter.

Entreprisen er udført med levering, vejledning og tilkobling af Solartag T-ROOF på undertag og lægter.

Solartag pladerne har kunden selv monteret.

 • 148 m2 Solartag

 • Samlet effekt 5 kW

 • T-ROOF monteret af kunden selv

Villa, Gentofte København

Parcelhus, 214 m2 tag

Et paracelhus opført i 1970, med de rene linjer i højsædet og i et tæt bebygget område, hvor afstanden til naboerne er kort, er T-ROOF oplagt for den æstetisk bevidste, for hvem økonomi og bæredygtighed vejer tungt.

T-ROOF Silk kommer her særligt til sin ret, hvor det moderne udtryk ligger i perfekt samspil, med nybyggeri og nutidens byggenormer og helheden bliver et resultat af højeste klasse.

Entreprisen er udført med montage af Solartag T-ROOF på eksisterende tag.

 • 214 m2 Solartag

 • Samlet effekt 12 kW

 • T-ROOF monteret på eksisterende tag

Villa, Tisvilde

Enfamiliehus, 189 m2 tag

Et klassisk enfamiliehus, med et tag bestående af seks flader som stod overfor en komplet renovering.

En familie med børn, for hvem bæredygtighed har stor betydning og som med den forestående udskiftning af deres tag, faldt for Solartags T-Roof løsning og dets egenskaber som både et holdbart og æstetisk tag, samt med sin silkebløde overflade både viser hensyn til omgivelserne og giver et eksklusivt udtryk.

Entreprisen er udført med afmontering af eksisterende tag ned til spær og etablering af nyt isoleret undertag og montage af Solartag T-Roof.

 • 189 m2 Solartag
 • Samlet effekt 10 kW
 • Komplet tagskifte

Hækkevej, Hørsholm

Boligforening, 1300 m2 tag

Udført som totalentreprise, med udskiftning af eksisterende tag og fuld montage med undertag og T-Roof.

Denne entreprise omhandler en udskiftning af et tag på en boligforening, som ikke længere kunne modstå tidens tand og kunden ønskede et holdbart tag, der både kunne bidrage til den grønne omstilling og være vedligeholdelsesfrit. Det eksisterende tag blev afmonteret ned til spær, hvorefter Solartags dygtige håndværkere byggede taget op igen, med isolering og undertag, og forberedte det til den afsluttende montage af Solartag T-Roof.

 • 1300 m2 Solartag
 • Samlet effekt 70 kW

 • Totalentreprise
Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.

Få dit eget Solartag

Det er helt uforpligtende at få beregnet en pris på et Solartag, og vi kommer gerne forbi og drøfter mulighederne for din bolig.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan du også kan få en aktiv og fremtidssikret tagløsning.

Kontakt os
Beregn pris