Lamo Byg

Solartag Partner

”I starten var vi skeptiske…

Hos Lamo Byg ApS har vi, i næsten 20 år, udelukkende beskæftiget os med tag-arbejde. De sidste par år har vi oplevet stor efterspørgsel på solceller, så vi tog skridtet og holdt et møde med Solartag ApS. Det har vi ikke fortrudt!

På vores første møde, oplevede vi engagerede og dedikerede mennesker. Vi fik vist produkterne og systemet, det virkede næsten for godt til at være sandt.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi var en smule skeptiske, nok mest af alt fordi vi er en smule konservative i vores byggeskik, men kunderne efterspørger det og vi vil godt med den grønne vej, så det skulle ha en chance.

Vi har nu lagt 3 tage og i gang med det 4, vi må bare sige, at produkt og system er en drøm, virkelig nemt at arbejde med, ledningsførelsen er nem og overskuelig, og laver man en fejl undervejs er det nemt at fejlsøge på.

Tilskæringspladerne omkring ovenlysvinduer, skotrender osv, er nemme at tilpasse. Man kan gå på pladerne, både på de aktive plader, de inaktive og tilskæringspladerne, selv når de er våde, pladerne er meget solide, de vejer ingenting og det støver ikke når man skærer i dem.

Vi er blevet rigtig, rigtig glade for produktet og systemet, og glæder os over, at vi har flere Solartage i ordrebogen.

Mvh.

Mikael og Robert, Lamo Byg Aps

Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.

Få dit eget Solartag

Vi ønsker, at alle har mulighed for at få et Solartag, og derfor er vi konkurrence-dygtig på både pris og montering af Solartag.

Vores Solartag adskiller sig væsentligt fra konventionelle tagtyper. Bemærk, at et Solartag – ulig andre typer tag såsom tegl, skifer, pap mv. – skaber værdi fra det øjeblik det er lagt, fremfor at tabe værdi over en årrække, indtil det skal skiftes igen. Et Solartag tjener sig med andre ord ind og man kan let beregne en positiv rente af sin Solartags investering: Solartagets meromkostning/husstandens årlige el-besparelse i forhold til konventionelt tag (dette er dog en simpel beregning, der ikke tager højde for diskontering og forrentning).

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan du også kan få en aktiv, bæredygtig og fremtidssikret tagløsning.