Ofte spurgte spørgsmål om Solartag

Vi får mange spørgsmål om Solartag og vi ønsker at informere vores kunder så godt vi kan om produktet, vores service og forløbet omkring dét, at blive ejer af et Solartag.

Husk, at du nemt kan lægge Solartag selv eller med hjælp af egen håndværker. Vi hjælper også gerne.

Vi har besvaret de mest populære spørgsmål om Solartag i nedenstående video, som vi opfordrer dig til at se.

Montagevejledning for selvlæggeren

Et Solartag er skrueløst og derfor nemt at lægge, hvis man selv vil lægge sit tag og har lidt håndværksmæssige evner. Det kan også være at du har din egen håndværker og ønsker at være med i processen. Derfor har vi lavet en Monteringsvejledning for at hjælpe dig og din tømrer på vej.

Manual til Xolta batteriets web app.

Læs om vores produkt

Hvis du vil vide mere om Solartaget, kan du se disse datablade, som beskriver forskellige områder af vores produkt.

Test og Dokumentation

Vores tag er testet af uafhængige instanser, senest med Vind- og Belastningstest, som gør Solartaget til en mulighed, for eksempel på Færøerne.

Du kan også sammenligne orienteringen af dit hus med Teknologisk Instituts skematiske overblik over solcelleydelsen, afhængig af orientering og taghældning.

Solartag - Boligens grønne klimaskærm. Solartage er aktive og bæredygtige tage med integrerede solceller i stilrent design, der giver dit hus et smukt og æstetisk udtryk.

Få dit eget Solartag

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at få beregnet en pris på et Solartag til din ejendom.

Kontakt os gerne for en snak om hvordan du også kan få en aktiv og fremtidssikret tagløsning, der tager udgangspunkt i din husstands behov.